woensdag 13 juli 2016

Maybelline the blushed nudes pallete


Het is echt heel erg lang geleden dat ik een review heb geschreven, dus dat werd weer eens tijd. Het is een tijd stil geweest op mijn blog, i know. Dat komt doordat ik eerst een week vakantie had en ik had geen (goede) WIFI. Daarna had ik een week kamp waarbij je je niet mee mocht nemen. I am sorry!Het is een heel mooi palette met hele mooie kleuren. Ik was op zoek naar een mooi palette voor naar een feestje. Op Vera Camilla's site zag ik een review over dit palette en ik wilde het meteen. Aangezien het een best prijzig palette is dacht ik dat ik het nooit meer zou kopen, maar toen kwam er een actie bij kruidvat waarmee ik een tweede palette gratis kon krijgen. Ik greep mijn kans en kocht het.

Hieronder zie je een foto van de kleuren op het palette en de swatches.Ik vind het een heel mooi palette zoals ik al zei. De kleuren hebben goede pigment en blijven goed en lang zitten. De kleuren 1, 2, 3, 4 en vijf zijn het lichtst en hebben het minst pigment. Voor een rustige look is dat handig. De rest van de kleuren hebben meer pigment en kleur, en ze blijven ook goed zitten.


Ik ben heel tevreden met de aankoop. Het is een heel mooi palette voor een feestje. Er zit lekker veel glitter op. De kleuren zijn heel mooi neutraal met glitter, dat is wat het palette zo mooi maakt. Ik ben zo blij met dit palette! Ik raad het zeker aan!

Liefs,

Kim.

Een reactie posten