zondag 29 mei 2016

Verlanglijst #2

Een hele tijd geleden heb ik een keer mijn make-up verlanglijst met jullie gedeeld. Ik zie de laatste tijd steeds leukere dingen voor bij komen in de beauty wereld die ik ook wil hebben! Helaas kan je niet alles hebben, maar een verlanglijst hebben kan geen kwaad toch?
Nars
Het merk Nars zie ik zo nu en dan wel eens voorbij komen, maar ik heb nog nooit echt op de website gekeken. Nu ik op de website heb gekeken ben ik helemaal verliefd op de producten die hierboven staan.


M.A.C
M.A.C staat bekend om haar lipsticks waar iedereen die er een heeft verliefd op is. Het zijn ook hele mooie lipsticks. Ze zijn niet heel goedkoop, maar wel mooi. Ik ga ze nog wel een keer kopen om te reviewen.


NYX
In een video van Jiami samen met Manon had ze een matte lipgloss op van NYX. In de video vond ik het een hele mooie gloss. Aangezien het ook nog matt is ben ik helemaal verliefd op de lipstick!

Ik vind het altijd leuk om zo'n artikel te schrijven! Dan verlang je weer naar nieuwe make-up. Maar ik spaar voor iets anders waar misschien ook nog een keer een artikel over online komt.

Liefs,

Kim


Een reactie posten