zondag 24 januari 2016

Trends

Er zijn een paar trends die je nu heel veel ziet. De trends van 2016 zijn trouwens behoorlijk leuk. Nu er een nieuwe lente collectie is in de winkels wilde ik jou vertellen welke dat zijn zodat je als je gaat shoppen al iets op het oog hebt. 

Streepjes:
Streepjes, streepjes en nog eens streepjes. De streepjes was al langer een trend maar ze hangen toch weer in de lente collecties. Maar ook ik geef toe, de streepjes zijn en blijven gewoon heel erg leuk. Je ziet nu niet meer zoveel streepjes in zwart-wit maar meer in donkerblauw-wit.


Deze is ook van H&M.

Gebreide trui:
Je ziet nu echt heel veel gebreide truien in de winkels hangen. In alle kleuren van de regenboog zie je ze. Ze zijn ook wel heel erg leuk. Je zag ze in 2015 ook al wel een beetje her en der hangen, maar nu is het een van de lente trends. Veters/laarsjes/hakken:
Dit is ook wel een beetje een vintage trend. Een soort van laarsjes met een niet al te hoge hak en veters. Ze zijn zwart en zien er stoer uit de veters en de geribbelde hak. Verder is de hak heel chique. Deze zijn van H&M.


Ik vond dit zelf wel heel leuk om te schrijven. Er zijn natuurlijk nog meer trends, maar ik doe een andere keer meer trends. Die komen er in ieder geval aan!
Kusjes!
Een reactie posten