maandag 14 december 2015

Online winkels die je moet kennen!

Hoi, Momenteel lig ik lekker in bed met een hele lieve kat naast me die lekker ligt te slapen. Maar goed dat is het onderwerp nu niet. Er zijn een paar online winkels die je eigenlijk wel moet kennen. Zoals bijvoorbeeld The Make-up Spot. Een hele leuke make-up winkel.

The make-up spot:
The make-up spot is een Nederlandse website die producten die uit Amerika komen op hun website verkopen. Bij merken van de producten moet je niet denken aan EOS maar bijvoorbeeld aan dingen als Kardashian beauty en Zoeva.

Fresh Mint cosmetics:
Fresh Mint Cosmetics verkoopt ook producten en kwasten. Dit is een website die alleen maar budget make-up verkoopt. Hierdoor is het wel een stuk een goedkoper dan de rest. De opmaak van de website ziet er heel leuk uit. 

Live Life Happy:
Live Life Happy is een nieuwe website van Fresh Mint Cosmetics alleen dan met minder make-up. Eigenlijk zit er qua make-up alleen maar een lipgloss bij. Het is meer een winkel met hebbe-dingetjes. 

Beauty 88:
Beauty 88 heeft ook met make-up te maken. Aileen heeft deze webshop ook nog wat grappige dingen erbij die je toch goed kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld een silcopad. Mega grappig!

Dit waren 4 mega belangrijke online winkels. 
Tot morgen!

Een reactie posten